За нас

Punkin​

Представяме ви Punkin, където модата се среща с вашата зона на комфорт, а аз, Васил, съм тук, за да променя начина, по който възприемате стила. Punkin не е просто марка – това е бунтарско изявление, което се вписва в идеята, че модата трябва да бъде толкова уникална, колкото и човекът, който я носи.

Punkin sewing mahcine
Vasil Portrain

Кой съм аз..?

И така, кой съм аз, вдъхновителят на Punkin? Аз съм Васил, вашият моден съмишленик, който се стреми да съчетава достъпна цена и най-високо качество, без да прави компромис с комфорта. Punkin не се интересува от мимолетни тенденции, а от създаването на трайна връзка с вас. Смятайте ме за своя личен шивач, който ще се погрижи за стила ви с щипка хумор и щипка човечност.

В Punkin се отнасяме сериозно към персонализирането. Всяко изделие е изработено с внимание, по поръчка и само от най-добрите материали. Защо? Защото искам да се чувствате нещо повече от клиент; искам да сте част от семейството на Punkin. Нашето обещание към вас: незабавна доставка, ако е в наличност, и само 3 дни чакане, ако създаваме нещо специално за вас.

Доставки.

Сега нека поговорим за компенсацията. Ако някога ви накарам да чакате тези три дни, очаквайте сладко лакомство под формата на шоколад, отстъпка за следващата ви покупка на Punkin (защото знаете, че ще има такава) и безплатен дизайн, за да внеса още малко радост в живота ви. В края на краищата Punkin не е просто облекло, а създаване на преживяване, което да резонира с вас.

Punkin е сладкото място между „ПОГЛЕДАЙ МЕ“ и „Иска ми се да се скрия от света в тази качулка“ Това е платното за вашата креативност, което ви позволява свободно да изразявате себе си, докато се наслаждавате на уютната прегръдка на качествените дрехи. Така че нека заедно да разбием четвъртата стена и да преосмислим твоето пътуване към стила с Punkin – там, където се сблъскват мода, комфорт и малко пакост.

Pnk package

Follow Us​

Shopping Cart
What Our Clients Say
17 reviews
0